עורך דין פשיטת רגל מסביר על צו פתיחת הליכים בהליך חדלות פירעון
הגשת בקשה בהליך חדלות פירעון
עורך דין פשיטת רגל מסביר כי יחיד שיש לו חובות בסכום העולה על 50,000 ₪ רשאי להגיש בקשה לצו פתיחת הליכים ושיקום כלכלי. אם סכום החובות הכולל הוא עד 150,000 ₪ – תטפל לשכת ההוצאה לפועל בהליך. אם סכום החוב הכולל גבוה מ-150,000 ₪, תטופל הבקשה אצל הממונה על חדלות פירעון במשרד המשפטים.
בתוך 30 יום מהגשת הבקשה אמור הממונה לתת צו פתיחת הליכים. תקופה זו יכולה להתארך בשל עומס עבודה אצל הממונה. כמו כן, אם לממונה חסרים מסמכים או הבהרות הוא ידרוש אותם מהיחיד ומתן הצו יידחה עד השלמת המסמכים או ההבהרות שנדרשו.
עם מתן צו פתיחת הליכים, מתחילה "תקופת ביניים" בה ייבדק מצבו הכלכלי של היחיד- תקופה זו נמשכת עד לדיון בעניין היחיד, שבו מחליט בית המשפט / רשם ההוצאה לפועל, על תכנית הפירעון שתיקבע בעניינו של היחיד.
במאמר הבא נסביר מהו צו פתיחת הליכים, מהן ההשלכות שלו על היחיד ועל הנושים, מהן ההגנות שהוא מעניק ליחיד ומהן ההגבלות שהוא יוצר עבור היחיד (במאמר, נקרא להליך "חדלות פירעון" בשמו המוכר יותר לציבור הרחב – "הליך פשיטת רגל").
התוכן של צו פתיחת הליכים
הצו יכלול הוראה בדבר עיכוב הליכים וביטול עיקולים שהוטלו בעבר (הרחבה בהמשך). לצד זאת, צו פתיחת הליכים גם יטיל על היחיד הגבלות מסויימות (הרחבה בהמשך). צו פתיחת הליכים יפרט בדרך כלל תנאים לניהול חשבון הבנק של היחיד ויפרט גם את חובותיו של היחיד במסגרת ההליך כולל חובת תשלום חודשי, הגשת דוחות וכיו"ב. בדרך כלל יפרט הצו גם את המועד לדיון בבית המשפט.
צו פתיחת הליכים יכלול גם מינוי של נאמן : זהו עו"ד שממונה על חקירת היחיד, מרכז את ההמלצות בעניין היחיד ומגיש אותן לממונה (או לרשם ההוצאה לפועל). הצו יפרט גם את הפעולות העיקריות שהנאמן צריך לנקוט עם תחילת ההליך.
אלו הפעולות שלא ניתן לבצע כנגד היחיד מרגע שניתן צו פתיחת הליכים
אסור לפתוח או להמשיך כנגד היחיד בהליכי גבייה של חובות עבר. גם הליכים מנהליים לגביית חוב עבר של היחיד, כמו ניתוק מים, ניתוק חשמל וכיו"ב, אסורים.
אסור לפתוח או להמשיך בכל הליך משפטי כנגד היחיד, אלא באישור בית המשפט שנתן את הצו לפתיחת הליכים. מתפקידו של עורך דין פשיטת רגל בחיפה לוודא שמוגשת בקשה לעצור כל הליך משפטי קיים כנגד היחיד, בכל בית משפט או בית דין.
במסגרת צו פתיחת הליכים שניתן ליחיד יבוטלו העיקולים הקיימים, כולל עיקול על המשכורת של היחיד אצל המעסיק, עיקול על חשבון הבנק שאליו מפקיד היחיד משכורת / גמלה, עיקול על גמלאות ששולמו לו (למשל: ע"י המוסד לביטוח לאומי). חשוב לציין כי מרגע שניתן צו פתיחת הליכים, אסור גם למוסד לביטוח לאומי להמשיך ולקזז סכומים מהגמלאות שהוא משלם ליחיד.
אלו ההגבלות שמוטלות על היחיד עקב צו פתיחת ההלכים:
על היחיד נאסר לצאת מהארץ. היחיד יכול לבקש מבית המשפט ביטול זמני של האיסור, לשם יציאת היחיד מהארץ, אבל יציאה מהארץ תותר בדרך כלל רק כשהיא נועדה לצורך חיוני כמו למשל ביקור אצל בן משפחה קרוב חולה, או לצרכי עבודה חיוניים. ליחיד אסור להחזיק בדרכון ישראלי או להשתמש בו וגם אסור לו להאריך את תוקף הדרכון.
הצו מטיל על היחיד הגבלה כלקוח מוגבל מיוחד כמשמעותו בחוק שיקים ללא כיסוי, כולל איסור לקיחת הלוואות, לקיחת אשראי ושימוש בצ'קים.
ליחיד אסור לבצע עיסקה באשראי או לבצע פעולה הכרוכה בקבלת אשראי, אלא אם כן הממונה נתן אישורו לכך. בדרך כלל לא יינתן אישור כזה, מחשש שהיחיד יגדיל את חובותיו. כרטיסי האשראי שהיו בשימוש היחיד יתבטלו ע"י המנפיק של הכרטיס.
ההגבלה בעניין אשראי לא נוגעת לשימוש בכרטיס בנק או כרטיס חיוב מיידי שניתן למשוך באמצעותם כסף רק כנגד יתרת זכות בחשבון – בכרטיס כזה ניתן להמשיך ולהשתמש.
ליחיד אסור להקים או להשתתף בהקמה של תאגיד חדש (חברה בע"מ וכד'). בהסתמך על יותר מ-20 שנות ניסיון כעורך דין פשיטת רגל בחיפה ניתן לומר כי הקמת עסק או תיפעול עסק במסגרת הליך פשיטת רגל או חדלות פירעון, אינה פעולה פשוטה וזאת לאור הדיווחים הרבים שהיחיד נדרש למסור באופן רציף בקשר לעסק.
ליחיד אסור להחזיר חובות עבר, כלומר חובות שנוצרו על מועד צו פתיחת ההליכים.
ניתן לפנות בבקשה להסיר את אחת ההגבלות או חלקן, או לקבוע שההגבלות יחולו רק בחלקן, ובמקרים מתאימים הבקשה תתקבל.
אלו תנאי ניהול חשבון בנק ממועד צו פתיחת הליכים:
ניתן להמשיך ולנהל חשבון בנק, אך ביתרת זכות בלבד, מבלי להיכנס ליתרת חובה וכמובן מבלי לקבל אשראי או הלוואה. במגבלות אלו ניתן גם לחתום על הוראת קבע ולעשות שימוש בכרטיס חיוב דביט, כלומר כרטיס בו החיוב של החשבון מתבצע מיידית (ולא קרדיט, בו החיוב מתבצע בד"כ בסוף החודש). צו פתיחת ההליכים אמור לכלול את ההיתר הנ"ל וגם להורות על ביטול העיקולים שהוטלו על החשבון, וזאת כדי שתתאפשר פעולה בחשבון כמו שפורט למעלה.
לעיתים מסרבים הבנקים לפתוח חשבון בנק לאדם רק מהסיבה שהוא מצוי בהליך חדלות פירעון / פשיטת רגל. מניסיוני כעורך דין פשיטת רגל בחיפה, יתיר הבנק בסופו של דבר לפתוח חשבון בנק בהסתמך על הוראת נוהל 422 של בנק ישראל, שקובעת כי סירוב כזה אסור, ללא מתן הסבר בכתב. אפשרות נוספת במקרה של סירוב הבנק היא כמובן לפתוח חשבון בבנק אחר, כולל בבנק הדואר.
חובת הגשת דוחות בהליך חדלות פירעון :
מהמועד בו ניתן צו פתיחת הליכים, היחיד מחויב להגיש לממונה דוחות בכל חודשיים. בדוח יש לכלול את כל ההכנסות של התא המשפחתי (כולל משכורות, קצבאות ביטוח לאומי ותמיכה ממקורות אחרים) וכל ההוצאות של התא המשפחתי (שכר דירה, הוצאות שוטפות על הדירה, הלבשה, נסיעות ועוד). היחיד/ה מחויב לדווח גם על ההכנסות של בן/בת הזוג וגם של הילדים שחיים אתו בדירה. מניסיוני כעורך דין פשיטת רגל בחיפה מומלץ ביותר שעוה"ד יסייע ליחיד בעריכת והגשת הדוחות מדי חודשיים, וזאת כדי להימנע מטעויות במילוי הדו"ח שעלולות לגרום ליחיד נזק בהמשך ההליך.
חלק מתפקידיו של הנאמן הוא לעקוב אחר הגשת הדוחות, כדי לוודא שהיחיד לא צובר חובות במסגרת ההליך וכדי להמליץ על גובה התשלום הסופי שייקבע במסגרת ההליך. אי הגשת דוחות מונעת מהנאמן לבצע מעקב כזה ולכן נחשבת כמחדל שיכול להביא לביטול ההליך.
התשלום החודשי שנקבע בצו פתיחת ההליכים:
מרגע שניתן צו פתיחת הליכים, מחויב היחיד לעמוד בתשלום החודשי שנקבע בו. אי עמידה בתנאי זה נחשבת מחדל חמור בהליך שעלול להוביל בסבירות גבוהה לביטול ההליך. איך נקבע התשלום החודשי? זו הנוסחה לפיה עובד הממונה:
שלב ראשון: מחשבים את "ההכנסה נטו" של המשפחה (סכומים שהמשפחה מקבלת מעבודה, תמיכה, קצבה או כל מקור אחר).
שלב שני: בודקים בטבלה למטה מהו "הסכום הבסיסי" לפי הרכב המשפחה (למשל: עבור 2 בני זוג + 2 ילדים, הסכום הבסיסי הוא 7,500 ₪).
שלב שלישי: מחסרים מ"הכנסה נטו" את ה"סכום הבסיסי" וגם "סכום הוצאות מיוחדות" (הוצאות בריאות מיוחדות, עלות נסיעה לעבודה בתחבורה ציבורית, הוצאות על צהרון וכו').
שלב רביעי: את התוצאה שקיבלנו בסעיף הקודם, מחלקים ב-2.
שלב אחרון: מכפילים את התוצאה שקבלנו בסעיף הקודם, בחלקו היחסי של החייב בהכנסות התא המשפחתי (למשל: אם היחיד מרוויח 5,000 ₪ ואשתו 4,000 ₪, אז חלקו היחסי בהכנסות התא המשפחתי הוא 55%).
התוצאה המתקבלת היא התשלום החודשי עליו אמור הממונה להמליץ בפני בית המשפט (התוצאה לא מחייבת את הממונה והוא רשאי לבצע "התאמות" בהתאם לנסיבות של כל תיק – למשל: משכורת גבוהה באופן חריג).
** טבלה – "הסכום הבסיסי" לקביעת התשלום החודשי :
הרכב המשפחה | "הסכום הבסיסי" |
יחיד / נשוי חי בנפרד | 3,311 ₪ |
רווק/ גרוש/ אלמן + ילד | 4,262 ₪ |
זוג | 4,500 ₪ |
זוג + ילד | 6,000 ₪ |
זוג + 2 ילדים | 7,500 ₪ |
זוג + 3 ילדים | 9,000 ₪ |
זוג + 4 ילדים | 10,500 ₪ |
זוג + 5 ילדים | 11,800 ₪ |
כמו שניתן לראות, בתחילת ההליך נקבע צו התשלומים לפי נוסחה ומניסיון רב שנים כעורך דין פשיטת רגל בחיפה, אפשר לומר שלפעמים הנוסחה אינה מדייקת ובצו פתיחת ההליכים נקבע תשלום שחורג מהיכולת של היחיד. אם מסתבר ליחיד שאינו יכול לעמוד בתשלום החודשי שנקבע ויש הצדקה לכך, ניתן להגיש בקשה להפחית את התשלום החודשי והממונה יפחית את צו התשלומים.
חשוב לציין שבשלב מתקדם יותר של ההליך, כאשר מגיעים לדיון בבית המשפט, לממונה יש כבר תמונה שלמה ומלאה יותר ביחס ליחיד (שכבר נחקר ע"י הנאמן) ואז הוא ימליץ על צו תשלומים המבוסס על פוטנציאל ההשתכרות של היחיד, כלומר תוך התחשבות ביכולותיו, תואר או השכלה או הכשרה אחרת שיש לו, גיל, מצב בריאותי שלו וכיו"ב. מניסיון רב שנים כעורך פשיטת רגל בחיפה ניתן להעיד שגם בשלב זה יש לעורך הדין המייצג חלק חשוב באיזון התמונה מול הנאמן והממונה, בכל הקשור לתשלום החודשי שייקבע ליחיד בתוכנית הפירעון שלו.
לוח זמנים של הליך חדלות פירעון אצל הממונה | צו פתיחת הליכים וצו שיקום כלכלי | הפטר לאלתר | חדלות פירעון או פשיטת רגל – מחוץ לארץ | שינוי תקופת תשלומים | בקשת פשיטת רגל אחת אחרי השנייה | האם ניתן להקדים תשלומים | הליך פשיטת רגל – מהתחלה ועד הסוף | ערב לחוב מזונות יכול לקבל הפטר מהחוב | האם ניתן לבטל הפטר שכבר ניתן? | חוב מזונות ותשלום מזונות בהליך חדלות פירעון | חדלות פירעון בסכום נמוך | המונחים החדשים בהליך חדלות פירעון | סדר פירעון של החובות השונים בהליך חדלות פירעון
אז מה היתרונות של הליך פשיטת רגל בסיוע של עורך דין פשיטת רגל בחיפה ?
פשיטת רגל/חדלות פרעון - עורך דין פשיטת רגל בחיפה
עורך דין שי דנה – עורך דין פשיטת רגל בחיפה
מומחה בפשיטת רגל / חדלות פירעון / דיור ציבורי
משרד עו"ד שי דנה, משרד עורך דין פשיטת רגל בחיפה, נשר, טירת כרמל ואיזור הקריות, הוקם בשנת 2000 ומתמחה במתן פתרון כולל לבעיות החובות, הליכי חדלות פירעון עד להפטר, הליכי פשיטת רגל עד להפטר, מו"מ מול בנקים ונושים גדולים אחרים, הסדרי נושים, עצירת הליכי הוצאה לפועל כולל עיכוב הליכים והקטנת חובות, ייצוג בתביעות מול חברות משכנות בעניין "דייר ממשיך" ועתירות מנהליות מול משרדי ממשלה בעניין "דייר ממשיך" בדיור הציבורי.
משרדנו מטפל כבר שנים רבות בתחומים אלו ובזכות הניסיון הרב שנצבר זכה להצלחות ניכרות בבתי המשפט השונים ואף בבית המשפט העליון.
אנו נטפל בהליכים באופן מהיר החל משלב איסוף המסמכים הדרושים להליך שנבחר ועד לשיגור הבקשות באמצעות המערכת הממוחשבת.
המשרד דוגל בליווי אישי של הלקוח מתחילת ההליך ועד השגת התוצאה המיטבית. המשרד ידוע כמשרד הנלחם על כל תיק, גדול או קטן, תוך השקעה מקסימלית ושמירה על סטנדרטים מקצועיים גבוהים, זמינות לכל לקוח, טיפול משפטי מדויק ומתן מענה מהיר ומקצועי ללקוחות המשרד.
לקוחותינו פונים אלינו כאשר הם מחפשים עורך דין פשיטת רגל בחיפה, עורך דין פשיטת רגל בטירת כרמל, עורך דין פשיטת רגל בנשר, עורך דין פשיטת רגל בקריות, עורך דין פשיטת רגל, עורך דין חדלות פירעון, עורך דין דיור ציבורי, עורך דין הוצאה לפועל חיפה, עורכי דין הוצאה לפועל חיפה.
[grw id="1131"]
אנא השאר פרטים ונחזור אליך בהקדם
מאמרים לפי נושא
בחלק זה תוכלו למצוא מאמרים שכתב עו"ד שי דנה בו הוא משתף איתכם בידע הרחב שצבר במהלך השנים בתחומים הבאים:
תיק הוצאה לפועל, הסדר חובות, עורך דין חובות, חובות בהוצאה לפועל, הסדר חובות בהוצאה לפועל, מחיקת חובות בהוצאה לפועל, מחיקת חובות לבנקים, עורך דין מחיקת חובות,הוצאה לפועל חובות,, עורך דין למחיקת חובות, פשיטת רגל, הוצאה לפועל, עורך דין הוצאה לפועל, ועוד…
פשיטת רגל/חדלות פרעון
עורך דין פשיטת רגל בחיפה / נשר / קריות / טירת כרמל משתף אתכם במאמרים שיסייעו לכם להכיר את תחום פשיטת הרגל / חדלות פירעון.
משרדנו מתמחה בכל תחומי פשיטת הרגל, חדלות פירעון, דיור ציבורי ונותן שירותים באיזור חיפה, נשר, טירת כרמל, קריות והסביבה.
- עורך דין פשיטת רגל בחיפה מסביר על הליך חדלות פירעון
- עורך דין הוצאה לפועל חיפה מסביר על בדיקת פשיטת רגל
- עורך דין הוצאה לפועל חיפה מסביר על פקודת פשיטת רגל
- עורך דין מומחה למחיקת חובות מסביר על תקנות פשיטת רגל
- עורך דין הוצאה לפועל חיפה מסביר על הליך פשיטת רגל לאדם פרטי
- עורך דין מומחה למחיקת חובות מסביר על איחוד תיקים או פשיטת רגל
- עורך דין הוצאה לפועל חיפה מסביר על חדלות פירעון ושיקום כלכלי – עורך דין חדלות פירעון החוק החדש
- עורך דין הוצאה לפועל חיפה מסביר על הליך חדלות פירעון יחיד
- עורך דין הוצאה לפועל חיפה מסביר על חוק חדלות פירעון
- עורך דין מומחה למחיקת חובות מסביר על צו תשלומים חדלות פירעון
- עורך דין הוצאה לפועל חיפה מסביר על חדלות פירעון נושה
- עורך דין הוצאה לפועל חיפה מסביר על חדלות פירעון עיכוב הליכים
- עורך דין הוצאה לפועל חיפה מסביר על חדלות פירעון הגבלות
- עורך דין מומחה למחיקת חובות מסביר על חדלות פירעון סכומים
- עורך דין הוצאה לפועל חיפה מסביר על חדלות פירעון הגדרה
- עורך דין מומחה למחיקת חובות מסביר על צו תשלומים חדלות פירעון – תשלום 0
- עורך דין הוצאה לפועל חיפה מסביר על ניהול עסק בהליך חדלות פירעון
- עורך דין מומחה למחיקת חובות מסביר על חובות שלא נמחקים
- עורך דין הוצאה לפועל חיפה מסביר על צו פתיחת הליכים
- עורך דין הוצאה לפועל חיפה מסביר על חובת הגשת דוחות דו-חודשיים לממונה
- עורך דין מומחה למחיקת חובות מסביר על לוח זמנים של הליך חדלות פירעון אצל הממונה
- עורך דין פשיטת רגל בחיפה שאלות ותשובות בעניין פשיטת רגל וחדלות פירעון
- עורך דין הוצאה לפועל חיפה מסביר על צו פתיחת הליכים וצו שיקום כלכלי
- עורך דין פשיטת רגל בחיפה מסביר על הפטר לאלתר
- עורך דין פשיטת רגל בנשר מסביר על צו פתיחת הליכים בהליך חדלות פירעון
- עורך דין מומחה למחיקת חובות מסביר על חדלות פירעון או פשיטת רגל – מחוץ לארץ
- עורך דין הוצאה לפועל חיפה מסביר על שינוי תקופת תשלומים
- עורך דין הוצאה לפועל חיפה מסביר על בקשת פשיטת רגל אחת אחרי השנייה
- עורך דין פשיטת רגל בחיפה מסביר על האם ניתן להקדים תשלומים
- עורך דין פשיטת רגל בחיפה מסביר על הליך פשיטת רגל – מהתחלה ועד הסוף
- עורך דין פשיטת רגל בחיפה מסביר על ערב לחוב מזונות יכול לקבל הפטר מהחוב
- עורך דין הוצאה לפועל חיפה מסביר על האם ניתן לבטל הפטר שכבר ניתן?
- עורך דין מומחה למחיקת חובות מסביר על חוב מזונות ותשלום מזונות בהליך חדלות פירעון
- עורך דין פשיטת רגל בחיפה מסביר על דירת מגורים של החייב בהליך חדלות פירעון
- עורך דין פשיטת רגל בחיפה מסביר על המונחים החדשים בהליך חדלות פירעון
- מחיקת חובות וסדר פירעון של החובות השונים בהליך חדלות פירעון
- עורך דין פשיטת רגל מסביר על צו פתיחת הליכים בהליך חדלות פירעון
- עורך דין פשיטת רגל סדר פירעון החובות השונים בהליך חדלות פירעון
- עורך דין פשיטת רגל מסביר על חוסר תום לב בהליכי חדלות פירעון
דיור ציבורי
- עורך דין דיור ציבורי טיפול בתביעות פינוי מול עמידר
- עורך דין דיור ציבורי טיפול בתביעות פינוי מול שקמונה
- עורך דין דיור ציבורי טיפול בתביעות פינוי מול עמיגור
- עורך דין הוצאה לפועל בחיפה מסביר על רכישת דירה ציבורית
- עורך דין דיור ציבורי בחיפה מסביר על הנחה ברכישת דירה ציבורית
- עורך דין דיור ציבורי בחיפה מסביר על דירה ציבורית בפרויקט פינוי בינוי
- דיור ציבורי שקמנוה, עמידר, עמיגור וכדומה
- עורך דין דיור ציבורי עמיגור, עמידר, שיקמונה ועוד – תביעות פינוי
- עורך דין דיור ציבורי חיפה מסביר מי נחשב דייר ממשיך
- עורך דין דיור ציבורי בחיפה (שיקמונה, עמידר, עמיגור ועוד) מסביר אילו נכים יהיו זכאים לדיור ציבור?
- רכישת דירה ציבורית (עמידר, עמיגור, שיקמונה ועוד) ע"י יורשי הדייר הזכאי
- דיור ציבורי בשקמנוה, עמידר ועמיגור
- כספים מוגנים חדלות פירעון
- דיור ציבורי בר השגה עמידר שקמונה
- דירות נ"ר / דירות נכסי רכישה
- הכרה כ"דייר ממשיך" – מהי תקופת המגורים שצריך להוכיח?
- דייר ממשיך – הוכחת תקופת המגורים
- ביקורי מעגל בדירה ציבורית
הוצאה לפועל
- עורך דין פשיטת רגל בחיפה / עורך דין הוצאה לפועל חיפה מסביר על הליך הוצאה לפועל עיקולים – עיכוב תהליכים
תיק הוצאה לפועל התיישנות - עורך דין פשיטת רגל / עורך דין הוצאה לפועל חיפה מסביר על הליך חדלות פירעון – מהתחלה ועד הסוף
- עורך דין הוצאה לפועל חיפה/ עורך דין הוצאה לפועל חיפה מסביר על חובות הוצאה לפועל – הקטנת חובות
- עורך דין הוצאה לפועל חיפה מסביר על הסדר חובות ללא פשיטת רגל – עורך דין מול בנקים
- עורך דין פשיטת רגל בחיפה מסביר על הסדר חובות לבנקים
- עורך דין הוצאה לפועל חיפה מסביר על הסדר חובות באיחוד תיקים
- פשיטת רגל בחיפה מסביר על הסדר חובות עם נושים
- עו"ד הוצאה לפועל חיפה מסביר על התנגדות לביצוע שטר
- עו"ד הוצאה לפועל חיפה מסביר על מה זה איחוד תיקים 3%
- עו"ד הוצאה לפועל חיפה מסביר על איחוד תיקים : מוגבל באמצעים או הגבלת אמצעים
- עו"ד הוצאה לפועל חיפה מסביר על איחוד תיקים : הוראת שעה לתקופת הקורונה
- עו"ד הוצאה לפועל חיפה מסביר על אזהרה בהוצאה לפועל
- עורך דין הוצאה לפועל חיפה מסביר על בקשה לביצוע פסק דין או שטר
- עורך דין הוצאה לפועל חיפה מסביר על בקשת חייב לצו תשלומים
- עורך דין הוצאה לפועל חיפה מסביר על עדכון סכומים ותקבולים בתיק ההוצאה לפועל
- עורך דין פשיטת רגל בחיפה / הוצאה לפועל בחיפה מסביר על הוצאה לפועל במסלול מקוצר
- עורך דין פשיטת רגל בחיפה מסביר על הוצאה לפועל במסלול מזונות
- עורך דין הוצאה לפועל חיפה מסביר איך ניתן לברר אם אדם מצוי בחובות
- עורך דין פשיטת רגל בחיפה מסביר על מונחי יסוד בהוצאה לפועל ופשיטת רגל
- עורך דין פשיטת רגל בחיפה מסביר איך מממש הנאמן את הכספים והנכסים
- עורך דין פשיטת רגל מסביר מהי תכנית פירעון בהליך חדלות פירעון
- עורך דין הוצאה לפועל חיפה מסביר על תכנית פירעון
- עורך דין הוצאה לפועל חיפה מסביר על הליך מקוצר בהוצאה לפועל
- עורך דין הוצאה לפועל בחיפה מונחי יסוד בהוצאה לפועל
- עורך דין פשיטת רגל מסביר על הפטר חלוט